
احلي ملوخيه ( بالطريقه المصريه )
)المقادير ( الكميه حسب الرغبه )
سمنه
مكعبات طماطم
فلفل اخضر بارد مكعبات او مهروس
ثوم مهروس
مرقه دجاج او لحم
الطريقه
نضع السمن والثوم علي النار حتي يصفر لونه
نضع نصف مقدار الطماطم والفلفل علي ما سبق مع التقليب حتي تدبل الطماطم
نضيف المرقه وباقي مقدار الطماطم والفلفل والثوم
عند الغليان نضيف الملوخيه سواء جافه او خضراء ( مخرطه طبعا )
نقلب باستمرار
نتركها تغلي خمس ثواني ثم نرفعها من علي النار
وبالهنا والشفا يا حلوين
__________________