
فراخ هندى
طريقة عمل الفراخ الهندى
المقادير فرخة + بقدونس +بصلة +ثوم فلفل اخضر +2بطاطس+ملعقة ارفة +ملعقة ملح+ملعقة توابل 2ملعقة زيت +ملعقة خل الطريقة
اولا يتم سلخ الفراخ من جلدها ثم تقطع حسب عدد الافراد وتسلق الفراخ بعد ذلك يتم تقطيع البطاطس الى مكعبات والبصل والفلفل والبقدونس والثوم ثم يضاف اليهم التوابل والزيت والخل والقرفة والفراخ ويقلب الخليط جيدا ويوضع فى اناء ويغطى الاناء ويوضع الاناء على نار هدية ويستوى الاكل على البخار لمدة 20دقيقة وعندما يستوى البطاطس تكون انتهت وتوضع وتاكل بالهنى والشفاء