![]() |
فراخ هندى
طريقة عمل الفراخ الهندى
المقادير فرخة + بقدونس +بصلة +ثوم فلفل اخضر +2بطاطس+ملعقة ارفة +ملعقة ملح+ملعقة توابل 2ملعقة زيت +ملعقة خل الطريقة اولا يتم سلخ الفراخ من جلدها ثم تقطع حسب عدد الافراد وتسلق الفراخ بعد ذلك يتم تقطيع البطاطس الى مكعبات والبصل والفلفل والبقدونس والثوم ثم يضاف اليهم التوابل والزيت والخل والقرفة والفراخ ويقلب الخليط جيدا ويوضع فى اناء ويغطى الاناء ويوضع الاناء على نار هدية ويستوى الاكل على البخار لمدة 20دقيقة وعندما يستوى البطاطس تكون انتهت وتوضع وتاكل بالهنى والشفاء |
تسلم الايادي
|
تسلم الايادي ..بس اعتقد ان الهنود لهم توابل خاصه وهي اللي بتعطي الطعم المميز ارجو منك توضيحها حتى نقدر نطبق الوصفه.
|
بسم الله الرحمن الرحيم
تسلم الايادي جزاكي الله كل خير تحياتي |
تسلم يديك ويعطيك العافية
|
الساعة الآن 08:59 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©