صينية الرقاق باللحم المفروووووووم - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 08-05-2006, 02:27 AM
  #1
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
تسلمولى كلكم ياحبايبى اول شئ ام كريم انا من مصر والصينية دى ممكن تكون جلاش باللحمة بردة لكن ما بتستعملى الرقاق بتستعملى الجلاش الجاهز وبنفس الطريقة لكن مش بتضعيه فى المرقة وبتضعى بين كل طبقتين قطرة زيت اوسمن

تانى حاجة حبيبتى مستكة ممكن ما تستخدمى اللبن والبيض زى ماتحبى احيانا ماباستخدمه لكن بيعطى لها وجه لون حلو ويخليه طرى لكن ممكن بدونه مشكورة ريمااااااااااااا
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 10:05 AM.


images