واااااو تسلمييييين يااااحبيبة قلبي من جدد احرجتيييني والله يعطييك الف عافيه ويرزقكك بالي تتمنينه ياارب وان شاء الله بجربها وقولك على النتيجه مشكووووووره مره ثانيه على مجهودك |
حلوه طريقتك بنت مكه بس احنا نسويها بالمكرونه البينى penne ونسلقها 3ارباع سلق واللحم المفروم ما نحط عليه صلصه ابدا بيبقى بلونه الطبيعى
وبهاراتها ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب على وش البشامل وبعدين بنخلط نص البشامل مع المكرونه كلها الاول ونحط نص المكرونه وبعدين اللحمه وبعدين مكرونه النص الباقى واخر شى باقى البشامل وبجبنه او بدون ونحطها فى فرن حامى من تحت ربع ساعه بس ولو الوش ماكان احمر نولع الشوايه 3 دقايق وبالهنا حبيبتى وممكن لو تحبى البشامل يطلع لونه بينك حطى فيه بعد ما يخلص معلقه صلصه تلوين بس دى طريقتنا احنا المصريين يارب تعجبك |
ماشاء الله لاقوة الا بالله
ست بيت ممتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــازة يا بخت الي بياخدك تسلم الايادي يا عسل |
ياسلاااااااااااااام روووووووووووووعة يابنت مكة تسلم يدك ياحلوة معلش لانك اكلتى مادامها قطعة صغيرة وبعد كده اعمليها دايت الطحين مع الحليب بدون سمن ونفس الطعم وشوفى زى ماقالتلك فتوشى احنا نخلط نصف المكرونة اللى اسفل مع نص الباشميل اما الصلصة فى ناس تستخدمها وناس لا يعنى عادى عيشى حياتك وتفننى الله يرزقك بالزوج الصالح يارب
يابكور الشايب عادى ياحلوة اى نوع يمشى الحال فيه انا اعرف ناس تسويها بالمكرونة الصغيرة تخيلى لكن صراحة انا اسويها بالمكرونة البينى (الاقلام )او بالاسباجتى زى بنت مكة |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|