![]() |
مكرونة بالباشميل لعيون الأعضاء (صور)
بسم الله الرحمن الرحيم
بناء على طلب العضوة دنيا الوفا طريقه عمل مكرونة بي البشاميل ومن حسن حظها ماشاء الله :22: انو اليوم جانا ضيف وطلب منى اسوي صينة المكرونة صراحه تعبت في التصوير وتصغير الصور والتحميل جدااااا بس لعيونكم والله يهون التعب ويارب يكون موضوع مميز:25: يارب مايفصل لاب توبي فجاه لانو شاحنى خربان:24: قبل ماابدا الطبخ روقت راسي بي فنجان قهوة تركي http://img102.herosh.com/2009/12/15/639223443.jpg http://img103.herosh.com/2009/12/15/597256633.jpg المقادير مكرونة اسباكتى او اي نوع علبة ونص -جبنة موزاريلا الحشوة لحمه مفرومة-زعتر-صلصه-ملح ليمون قليل جدا-ملح صلصلة البشاميل زيت- دقيق- حليب-فلفل اسود-ملح الطريقه اول شي نسلق المكرونة http://img103.herosh.com/2009/12/15/547991824.jpg في قدر تانى نسوي اللحمه مع الصلصه والزعتر وملح الليمون او ليمونة صغير للاسف صورتها سريع وماكانت واضحه http://img103.herosh.com/2009/12/15/445484094.jpg بعد كده نبدا في تحضير صلصلة البشاميل دقيق + زيت http://img103.herosh.com/2009/12/15/467893272.jpg نخليهم يتماسكوا على النار http://img101.herosh.com/2009/12/15/960106573.jpg ثم نضيف الحليب بالتدريج اهم شي مايكلكع الحمدلله دايما اظبطها http://img102.herosh.com/2009/12/15/392730520.jpg بعد كده نضيف للصلصله ملح وفلفل اسود مع التحريك للغايه ماتتماسك http://img101.herosh.com/2009/12/15/71779377.jpg بعد ماتتماسك نبدا بي وضع المكونات في الصينيه الطبقه الاولى مكرونة http://img103.herosh.com/2009/12/15/435425787.jpg تانى طبقه اللحمه المفرومة http://img103.herosh.com/2009/12/15/34665209.jpg الطبقه 3 صلصله بشاميل قليل وبعدها طبقه مكرونة http://img103.herosh.com/2009/12/15/580326047.jpg الطبقه الاخيره صلصلة البشاميل وعليها جبنة موزاريلا http://img102.herosh.com/2009/12/15/718952578.jpg ندخلها الفرن من تحت اول وبعدين نحمرها شويه من فوق ولغايه ماتسيح الجبنة دا الشكل النهائي انا سويت صينيتين :25: http://img101.herosh.com/2009/12/15/614244951.jpg ودا صحن تبولة مقدم معها سويتوا عشان الدايت ادعولى انحف:23: لاتشوفنى ام جمانة بس:29: http://img103.herosh.com/2009/12/15/684710307.jpg انا اكلت قطعه صغيرة اعتبرتوا يوم فري وبعدها كاسة شاي اخضر اتمنى تعجبكم الطريقه يمى يم:17: |
تسلم الايادى
ست بيت شاطرة |
يسلموووو بنت مكه
انا جيعانه وشفت هالاطباق بطلع من قسم الطبخ جعت زياده على هالاطباق اللذيذه |
الصواني روعة وشكلها رهيب واكيد طعمها جنان والي مثلك يحاول يبتعد عن الطبخات الدسمه المغريه واول ما اشوف أم جمانه ابخبرها عنك وعن اكلك للقطعتين000000
|
اقتباس:
تسلمى ياعسل على مرورك خلاص باقي العريس بس:d اقتباس:
اقتباس:
شكل ومضمون والله خصوصا مع الفلف بعدين قطعه واحده مو قطعتين ونسيت اصور الحلى كمان تشيز كيك:25: تسلمى على مرورك |
تسلم ايديك يا بنوته
بس السباغيتي ما ينفع لصينية بشميل حبيبة قلبي :) حاولي مرة ثانية تستخدمي نوع معكرونه غير للبشاميل ست بيت شطوره ربي يرزقك بالزوج الصالح يااا رب |
اقتباس:
تسلمى على مرورك يابكورة |
واااااو تسلمييييين يااااحبيبة قلبي من جدد احرجتيييني والله يعطييك الف عافيه ويرزقكك بالي تتمنينه ياارب وان شاء الله بجربها وقولك على النتيجه مشكووووووره مره ثانيه على مجهودك |
تسلم الايااادي
|
حلوه طريقتك بنت مكه بس احنا نسويها بالمكرونه البينى penne ونسلقها 3ارباع سلق واللحم المفروم ما نحط عليه صلصه ابدا بيبقى بلونه الطبيعى
وبهاراتها ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب على وش البشامل وبعدين بنخلط نص البشامل مع المكرونه كلها الاول ونحط نص المكرونه وبعدين اللحمه وبعدين مكرونه النص الباقى واخر شى باقى البشامل وبجبنه او بدون ونحطها فى فرن حامى من تحت ربع ساعه بس ولو الوش ماكان احمر نولع الشوايه 3 دقايق وبالهنا حبيبتى وممكن لو تحبى البشامل يطلع لونه بينك حطى فيه بعد ما يخلص معلقه صلصه تلوين بس دى طريقتنا احنا المصريين يارب تعجبك |
الساعة الآن 02:49 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©