الكريب من مطبخي بالصور - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 19-04-2009, 01:01 PM
  #1
Omm Goayrea
قلم وفي
تاريخ التسجيل: Oct 2006
المشاركات: 420
Omm Goayrea غير متصل  
تسلم يديك

بس عندى سؤال..

لما تحشى الكريب بهذه الحشوة وتضعيها فى المقلاة مرة أخرى تتركيها اد ايه وهل المقلاة بيكون فيها بقايا الزيت الأولانى والا زيت جديد وكميته اد ايه؟

وبتقلبيها فى المقلاة والا لا.؟
قديم 19-04-2009, 11:06 PM
  #2
زوجةاحمد
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية زوجةاحمد
تاريخ التسجيل: Apr 2007
المشاركات: 5,718
زوجةاحمد غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة واحة مصر مشاهدة المشاركة
تسلم يديك

بس عندى سؤال..

لما تحشى الكريب بهذه الحشوة وتضعيها فى المقلاة مرة أخرى تتركيها اد ايه وهل المقلاة بيكون فيها بقايا الزيت الأولانى والا زيت جديد وكميته اد ايه؟

وبتقلبيها فى المقلاة والا لا.؟
بتركها حوالي خمس دقايق كده لما بحس ان الجبنة ساحت

ومش بحط زيت تاني يكفي من المرة الاولى

نورتيني اي قمر
__________________
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 12:43 AM.


images