مشلتت فلاحى على أصوله - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 30-08-2008, 05:20 PM
  #1
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
شكلها حميل ماشاء الله
بس سؤال بتكون طريه بعد الخبز ام بتكون ناشفه شويه
لانى جربتها قبل كده وكانت قاسيه شويه مش طريه زى الجاهز
قديم 30-08-2008, 08:01 PM
  #2
sa33
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية sa33
تاريخ التسجيل: Aug 2003
المشاركات: 2,588
sa33 غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ****-m مشاهدة المشاركة
شكلها حميل ماشاء الله
بس سؤال بتكون طريه بعد الخبز ام بتكون ناشفه شويه
لانى جربتها قبل كده وكانت قاسيه شويه مش طريه زى الجاهز
تسلمى يا حبيبتى وبالنسبة لسؤالك ان شاء الله هتكون طريه بس أهم حاجه انك تعمليها على نار عاليه لكن اللى بيخليها ناشفه انك تهدى النار وكمان تكثرى الطبقات مثل ماذكرت بالطريقه لأنه عامل مهم
وأول ما تطلعيها من الفرن تكمريها بمعنى انك تضعيها فى كيس بلاستيك وهى لسه ساخنه او تضعيها فى طبق وتغطيها بطبق تانى علشان تتكمر وبكده عمرها ما تنشف ان شاء الله. وكل سنه وانتى طيبه
موضوع مغلق

مواقع النشر

الكلمات الدليلية
مشلتت, مسئله


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 06:33 AM.


images