مكرونة نوران الخطيرة , اتفضلوا أول دروسي(صور) - الصفحة 6 - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 25-06-2008, 05:38 PM
  #51
gawlp
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية gawlp
تاريخ التسجيل: Aug 2007
المشاركات: 3,942
gawlp غير متصل  
ماشاء الله تبارك الله ..

ايه الجمال ده ..

دخوتيني وجوعتيني بطبقك الشهي ..

تسلم يدك والله يزيدك من فضله ونعيمه ..
__________________
قديم 26-06-2008, 02:52 AM
  #52
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة دنيا ماريا مشاهدة المشاركة
ياخسارة ما شفت طبقك الايطالي و النوراني

كان نفسي اعلق على شكل أكلك

على العموم إن شاء الله تضبط الصور

لكن من ردود الأخوات باين ان الطبق كان شكله يجنن

ان شاء الله اذا فضيت هاليومين - عندي شك - هاطبخ و انزلكم الطبق على المنتدى

تسلم يدك يانور المنتدى

برافوووو
يا خسارة , يارب تظهر عندك الصور بعدين

إحنا منتظرين طبقك إن شاء الله

تسلمي حبيبتي
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



قديم 26-06-2008, 02:53 AM
  #53
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة gawlp مشاهدة المشاركة
ماشاء الله تبارك الله ..

ايه الجمال ده ..

دخوتيني وجوعتيني بطبقك الشهي ..

تسلم يدك والله يزيدك من فضله ونعيمه ..
تسلمي حبيبتي على مرورك اللي شرفني

جزاكِ الله خيرا على دعائك الطيب

وفقك الله
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



قديم 26-06-2008, 11:42 AM
  #54
بنت حيرانه
عضو مميز
 الصورة الرمزية بنت حيرانه
تاريخ التسجيل: May 2004
المشاركات: 873
بنت حيرانه غير متصل  
انا كمان يا نوران باكلها بطريقتك البشاميل ده بيبقى عامل زي الصلصة البيضا الوايت صوص ده بيبقى طعمه تحفة بجد انا هجربها بالسوسيس زيك شكلها شهى جداا جداااااااا
وجوعتينى
تسلم ايدك
__________________
يا مقلب القلوب ثبت قلبى على دينك
قديم 26-06-2008, 11:50 AM
  #55
الصائمة لله
رئيسة الهيئة الاستشارية
 الصورة الرمزية الصائمة لله
تاريخ التسجيل: Feb 2007
المشاركات: 14,843
الصائمة لله غير متصل  
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

الله يعطيك العافية ياأختي الكريمة نوران على الوصفة اللذيذة ...من جد ربة بيت مستقبلية 100%

ياغاليتي ...جدتك عندها حق بكلامها ..مهما كان الوعاء بايركس وقوي ؛ لايوضع على النار مباشرة أبداً

ممكن تأتي حالات إنفجار كبيرة ويتفتت { مليون حتة } ؛؛ ولكن أضمن أن يستعمل بالأفران مثل

طبخات { الصواني ؛ الطواجن ؛ } المهم في فرن أسلم ياحبيبتي ....ولايوضع من بعد النار على سطح بارد

أو رخامي ..يوضع تحته عازل طعام الموجود بالأسواق ؛ أو توضع تحته فوطة المهم أيضاً أي عازل متوفر لضمان

السلامة بإذن الله ...لأنه ممكن ينفجر ويتكسر ...

الله يحفظك بما حفظ السموات والأرض ومن تحبين ؛؛؛
__________________
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ

=====================

قديم 26-06-2008, 02:03 PM
  #56
(أم جمانة)
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية (أم جمانة)
تاريخ التسجيل: May 2004
المشاركات: 5,678
(أم جمانة) غير متصل  
ليه كده يانوران ؟؟

أنا فعلاً رديت عليك وعلى المطار على طول ووصلت القاهرة قبل المغرب

ومالقيت المكرونة


مش شايفة مصر نورها زايد؟؟؟......ده لأن أنا فيها
__________________
قديم 26-06-2008, 05:21 PM
  #57
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت حيرانه مشاهدة المشاركة
انا كمان يا نوران باكلها بطريقتك البشاميل ده بيبقى عامل زي الصلصة البيضا الوايت صوص ده بيبقى طعمه تحفة بجد انا هجربها بالسوسيس زيك شكلها شهى جداا جداااااااا
وجوعتينى
تسلم ايدك
آه فعلا طعمها لذيذ
تسلمي حيبتي , لو جربتيها و قدرتي تصوريها أبقي وريهالنا
جزاكِ الله خيرا
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



قديم 26-06-2008, 05:24 PM
  #58
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة الصائمة لله مشاهدة المشاركة
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

الله يعطيك العافية ياأختي الكريمة نوران على الوصفة اللذيذة ...من جد ربة بيت مستقبلية 100%

ياغاليتي ...جدتك عندها حق بكلامها ..مهما كان الوعاء بايركس وقوي ؛ لايوضع على النار مباشرة أبداً

ممكن تأتي حالات إنفجار كبيرة ويتفتت { مليون حتة } ؛؛ ولكن أضمن أن يستعمل بالأفران مثل

طبخات { الصواني ؛ الطواجن ؛ } المهم في فرن أسلم ياحبيبتي ....ولايوضع من بعد النار على سطح بارد

أو رخامي ..يوضع تحته عازل طعام الموجود بالأسواق ؛ أو توضع تحته فوطة المهم أيضاً أي عازل متوفر لضمان

السلامة بإذن الله ...لأنه ممكن ينفجر ويتكسر ...

الله يحفظك بما حفظ السموات والأرض ومن تحبين ؛؛؛
تسلمي حبيبتي على النصيحة
القدر كبير و عالي ما ينفعش في فرن
الظاهر حستعمله للتقديم فقط بعد كده
أنا بستعمل صواني البايركس في الفرن
أسعدني مرورك و شرفني كثيرا حبيبتي
جزاكِ الله خيرا
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



قديم 26-06-2008, 05:27 PM
  #59
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة (أم جمانة) مشاهدة المشاركة
ليه كده يانوران ؟؟

أنا فعلاً رديت عليك وعلى المطار على طول ووصلت القاهرة قبل المغرب

ومالقيت المكرونة


مش شايفة مصر نورها زايد؟؟؟......ده لأن أنا فيها
يا حبيبتي
حمد لله على سلامتك
فعلا النور زايد في مصر و أنا أقول ايه السبب
تعالي على اسكندرية عندي , عاملة حلو غير طبيعي , طعمه رااااااااااااااااائع
لغاية دلوقتي مش مصدقة إني عملته
و عندي كباب و كفتة للغدا
يلا اتفضلي عندي
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



قديم 26-06-2008, 05:40 PM
  #60
بناتى حياه قلبى
عضو دائم
تاريخ التسجيل: Mar 2008
المشاركات: 98
بناتى حياه قلبى غير متصل  
تسلم الايادى نوران شيف ومبتكره
شكرا يا قمر
__________________
تم حذف الشريط
موضوع مغلق

مواقع النشر

الكلمات الدليلية
أول, مكرونة, الخطيرة, اتفضلوا, دروسي


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:54 AM.


images