ياخسارة ما شفت طبقك الايطالي و النوراني
![]() كان نفسي اعلق على شكل أكلك على العموم إن شاء الله تضبط الصور لكن من ردود الأخوات باين ان الطبق كان شكله يجنن ان شاء الله اذا فضيت هاليومين - عندي شك - هاطبخ و انزلكم الطبق على المنتدى تسلم يدك يانور المنتدى برافوووو ![]() ![]() |
ماشاء الله تبارك الله ..
ايه الجمال ده .. دخوتيني وجوعتيني بطبقك الشهي .. تسلم يدك والله يزيدك من فضله ونعيمه .. |
انا كمان يا نوران باكلها بطريقتك البشاميل ده بيبقى عامل زي الصلصة البيضا الوايت صوص ده بيبقى طعمه تحفة بجد انا هجربها بالسوسيس زيك شكلها شهى جداا جداااااااا
وجوعتينى ![]() تسلم ايدك |
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته
الله يعطيك العافية ياأختي الكريمة نوران على الوصفة اللذيذة ...من جد ربة بيت مستقبلية 100% ياغاليتي ...جدتك عندها حق بكلامها ..مهما كان الوعاء بايركس وقوي ؛ لايوضع على النار مباشرة أبداً ممكن تأتي حالات إنفجار كبيرة ويتفتت { مليون حتة ![]() طبخات { الصواني ؛ الطواجن ؛ } المهم في فرن أسلم ياحبيبتي ....ولايوضع من بعد النار على سطح بارد أو رخامي ..يوضع تحته عازل طعام الموجود بالأسواق ؛ أو توضع تحته فوطة المهم أيضاً أي عازل متوفر لضمان السلامة بإذن الله ...لأنه ممكن ينفجر ويتكسر ... الله يحفظك بما حفظ السموات والأرض ومن تحبين ؛؛؛ |
ليه كده يانوران ؟؟
أنا فعلاً رديت عليك وعلى المطار على طول ووصلت القاهرة قبل المغرب ومالقيت المكرونة ![]() مش شايفة مصر نورها زايد؟؟؟......ده لأن أنا فيها |
مواقع النشر |
الكلمات الدليلية |
أول, مكرونة, الخطيرة, اتفضلوا, دروسي |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|