طريقة عمل كوسا بالبشامل...المصريه - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 16-02-2008, 12:20 AM
  #1
ماء القمر
شيف المنتدى المتألقة
 الصورة الرمزية ماء القمر
تاريخ التسجيل: Feb 2006
المشاركات: 5,724
ماء القمر غير متصل  
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته


عزيزتى اتعلمت من ام زوجى الله يحفظها هذى الصينيه

تقطع الكوسا شرايح وتسلقها ثم ترصها فى الصينيه وتحط فوقها لحمه مفرومه بالبهارات والبصل مطقطقه(محمسه)

وبعدها بشميل وجبنه وتحمرها وبالهناء والعافيه



اتمنى اكون افدتك وتكون هذى الى فى بالك

الله يعطيك العافيه

لك فائق احترامى
__________________
قوس قزح

مماينتشرولايصح
(لاتقولو قوس قزح,فإن قزح شيطان,ولاكن قولوا:قوس الله,فهو أمان لأهل الارض من الغرق)
ضعفه السخاوى وقال الألبانى:حديث موضوع[السلسله الضعيفه2/264]
فلايصح المنع من قول قوس قزح

من رسائل الشيخ محمدصالح المنجد من قناه المجد
قديم 16-02-2008, 12:25 AM
  #2
المصرية
عضو متألق
 الصورة الرمزية المصرية
تاريخ التسجيل: Mar 2006
المشاركات: 5,125
المصرية غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماء القمر مشاهدة المشاركة
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته


عزيزتى اتعلمت من ام زوجى الله يحفظها هذى الصينيه

تقطع الكوسا شرايح وتسلقها ثم ترصها فى الصينيه وتحط فوقها لحمه مفرومه بالبهارات والبصل مطقطقه(محمسه)

وبعدها بشميل وجبنه وتحمرها وبالهناء والعافيه



اتمنى اكون افدتك وتكون هذى الى فى بالك

الله يعطيك العافيه

لك فائق احترامى
ايوه هى فعلا دى الطريقه اللى فى بالى
بس انا فاكره بنت معايه فى كليه
بتقولى انها بتحمر الكوسه فى شوية سمنه
طيب بنقطعها شرايح طويله ولا زى السلطه
معلش انا معنديش خبره
اتمنى منك الرد
__________________
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 02:54 AM.


images