خضار سوتيه - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 20-08-2007, 03:27 PM
  #1
kokar_2001
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية kokar_2001
تاريخ التسجيل: Jun 2004
المشاركات: 1,872
kokar_2001 غير متصل  
انا بعمله على حمام بخار
بجيب مصفاه بتكون ذى الطبق بس مخرمة و بحط فيها الخضار و بجيب حلة يتناسب حجمها انك تحطى فيها المصفة و بحط ماية على شرط ان المايه متلامسش المصفاه خالص (على البخار) و بحط المصفاة و اغطيها بغطى الحلة و بحطهم على نار عالية لحد ما الماية تغلى و بعدين اهدى عليها النار و اسيبها لمدة نصف ساعة تقريبا و بعد ما انتهى بحط عليها ملح و فلفل و كمون و اقلبها و ممكن اضع قطعة زبدة بس انا مبستخدمهاش عشان بكون الاكل صحى و على فكرة مافيش فرق كبير بين الاثنين و بالهنا و الشفا
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 01:43 AM.


images