|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة همسات في القلب
اهلين حبيبتى خيرها فى غيرها احنا حبيبتى ببلدنا البطاطس لها مواسم وعلشان تكون موجودة دائما تخزن بالثلاجات ولكن تكون سوداء ومو مليحة ولكن انا بخزن البطاطس بطريقتى الخاصة وان شاء الله تفيدكوعلى فكرة انا واخدة الطريقة من زوجى الذى درس سياحة وفنادق ويعمل كدة بمطعمة بس سررررررررررررر المهم الطريقة لعيونك الحلوين قطعى البطاطس اصابع وينقع بماء وشويم ملح مع قليل من الخل حسب الكمية لمدة ربع ساعة تقريبا وبعدين تصفى وتوضع فى اكياس بلاستك نظيفة وتوضع بالفريزر لفترة طويلة اذا حبيتى وفى طريقة للاستخدام السريع انك تقطعى البطاس وتقليها نصف صفار وتضعيها بالفريز بعد ما تبرد طبعا ولما تحتاجيها تخريجها من الفريزر ووضعا فى الزيت وقليلها كمان مرة وبالهناء والشفاء واى استفسار انا جاهزة حبيبتى |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة najwa78
السلام عليكم، احنا في البيت نسوي الطريقة الاولى بس اعتقد حفظها حسب طريقة الاستخدام.
ودايما ما نطلعها من الكرتون ونحطها بسلة بلاستيك تكون مكشوفة عشان يحوشها الهوا. |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة samoura
السلام عليكم
الطريقة اللي بنستعملها اخنا لحفظ البطاطس هي وضعها في الثلاجة, في أكياس بلاستيكية لكن وضعها بقشرتها و بتربتها أي دون غسلها و هكدا تبقى لمدة طويلة ارجو ان اكون أفدتك تحياتي |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة hfhf10
أنا أحط البطاطس في سلة من الخوص
بقشره وتربه مثل البصل و لا يفسد ولا يطلعله درنات لمدة شهر |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|