
اكله ..... تهبل .... من أخوكم ... متزوج..... و طباخ
اليكم الطريقه و انتم احسبو المقدير
بطاطس حجم صغير جدا ( أو مقطعه نصفين أن كانت اقل من المتوسطه )
بصل زي البطاطس صغير
اللحم البتلو مقطع مكعبات
زبده وزيت
يقشر البصل ويترك صحيح
تغسل البطاطس غسيل جيد جدا ( لا تقشر )
يضاف الفلفل و الملح و البهارات حسب الرغبه
ضعي البصل و البطاطس في صينيه وضعيها في الفرن واشويها حتي تحمر
في الوقت نفسه تتبل المكعبات البتلو و في قليل من الزيت و الزبده تحمر
راعي ان يكون الزيت متوسط الحراره
حتي أن وضع به اللحم احمر الوجه السفلي وتقلب علي جميع الأوجه
حتي تكتم العصاره داخل اللحم
تأكدي من التحمير من كل الجوانب تحمير جيد جدا الي ان يصبح لون اللحم بني
انشلي مكعبات اللحم من القدر سيكون الزيت و الزبده تقريبا اتحرقت في القدر
اضيفي الماء الساخن علي بواقي التحمير من زيوت ودهون
وقلبيها حتي تزوب كل الرواسب
البطاطس والبصل اكتمل شويهم
أخرجي الصينيه من الفرن و اضيفي عليها مكعبات اللحم
ثم اضيفي السائل مكان التحمير
أرجعيها الي الفرن حتي يتم النضج التام وتجف كل المياه المضافه
مع أرز وسلطه خضرا ممكن تكون تجنن
أخوكم متزوج