الساتى الاندونسي من مطبخى - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 15-01-2010, 09:52 PM
  #1
بنت مكة2008
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية بنت مكة2008
تاريخ التسجيل: Apr 2009
المشاركات: 7,516
بنت مكة2008 غير متصل  
Wink الساتى الاندونسي من مطبخى

بسم الله الرحمن الرحيم








بما انى انا صنعت الساتى في العزيمة حبيت اصوروا

كان طعموا مررررره خطير ويستاهل انكم تذوقوا


المقادير

صدور دجاج حسب الكميه المرغوبه

بصله مطحونة

ثوم مطحون

زنجيبل مصحون

صويا صوص

اعواد خشبية

فلفل ابيض

قليل زيت



طريقه العمل بالصور



اول شي نقطع الدجاج لقطع صغيره




بعدين نضيف البصل والثوم والزنجيبل والفلفل الابيض






بعدين اضافة الصويا صوص وقليل زيت عشان لا يتحرق اثناء الشوى




ممكن نتبلها قبلها بيوم وبعدين نشبكها في راس العود 4 قطع فقط




وبعد كده شويتها على الشوايه الكهربائيه مممم الريحه كانت واااااااااااو

اكيد جعتووا






ونتنظر لغايه ماتنضج كويس طبعا نقلبها وقتها الكل على المطبخ يذوق مافي مقاومة





ودا الشكل النهائي






يالله كل واحده تاخد عود جربوا مممممم مره لذيذ
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير

التعديل الأخير تم بواسطة عشق عبادي ; 19-01-2010 الساعة 10:28 PM
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 08:47 PM.


images