اختى العزيزه هذه خلطتى لها المجربه وهى لذيذه جدا
لحم مفروم صغير _ ماء بصل - ملح - فلفل - بهار - دبس رمان - عصير ليمونه تقليبهم جيدا وتتركيهم ساعه مثلا فى التلاجه ثم تحشى بيهم الخبز
وتدهنى الخبز قليل من الزيت او السمن واشويه على الشوايه
واذا ماعندك شوايه ممكن على طاسه تيفال غير قابله للالتصاق وتقلبيه باستمرار على الجهتين حتى النضج
اهم شئ اللحم يكون صغير حتى يستوى بسرعه
ممكن خلطه اخرى ولكنى لم اجربها
تضعى مع اللحم مكعبات طماطم وفلفل حامى وتوابل وبصل مقطع رفيع وتتبعى نفس الخطوات
اتمنى اكون افدتك
كل عام وانتى بخير