اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أنين الدنيا
تسلم ايديكى
طب لية
ضربتى الصلصة في الخلاط لية عايزاها زى المعجون ...........اية الفرق يعنى لو ما ضربتهايش في الخلاط ؟
|
تسلمي حبيبتي
بارك الله فيكي
و الله حبيبتي
انا منذ زمن و انا اعد البيتزا بالمنزل و كل فترة ابتكر شئ جديد
و كنت في فترة اعد البيتزا السهلة و هي بدل استعمال صلصلة البيتزا استخدم الكاتشب مباشرة علي عجين البيتزا النصف مستوي الموجود بالاسواق
و كان يعجبني القوام الشبه سائل للكاتشب
فقلت اغير و اخفق صلصلة البيتزا
و عجبتني الفكرة جدا لاني من عادتي تقطع البصل مكعبات صغيرة و دائما بيظهر واضح في الصلصة
انا غيرت من حيث التجديد و التطوير
ان شاء الله اكون جاوبتك علي استفسارك
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010