|
تسلم الايادي الي نقلت و ايادي الي طبقت
انا اعملها تقريبا بنفس الطريقه بس اشوي السمك بلفرن مع البصل و الفلفل الملون و الثوم وشويه زيت و رشه بهار الكاري و اكون محضره طماطم حلقات و معجون الطماطم ينشوي السمك اضيفهم عليه و رشه ملح و كاري مره ثانيه ويسبك ومع الرز او لحالها تطلع روعه بعد اذن اختنا ماريا السمك هذا يا حبيبه علوش يسموه salmon fish |
الله يسلمك يا رب الغربة مرة
طريقتك حلوة كمان ظريفة ممكن اني جربها لكن اعذريني ما معنى يسبك ؟ هل هي قلي بالزيت و لا كيف ؟ شكرا لردك على الأخت حبيبة علوش ان شاء الله تكون شافت الرد |
يسلم عمرك يا رب
يسبك او يتسبك ،، يعني يثخن ويصير صوص مش شوربه يعني تطلع فقاقيع و معجون الطماطم و الطماطم يتغير لونهم ان شاء الله وصلت المعلومه ما يتقلى بلزيت راح اعيد الطريقه لاني باشويه السمك الفيليه بلفرن مع شويه زيت وبصل وثوم و فلفل ملون احمر يكون ماشي مع الاوان و بهار الكاري و الملح و بعد ما ينشو منيح ،، اتكلم سوري علشانك اجيب الطماطم الحلقات و اكون حاطه معاه معجون الطماطم و متبلتها بلكاري و اوزعها علسمك و الخضر و استنى عليه ربع ساعه او اكثر حسب الكميه والرغبه و اطلعهم ممكن في طريقه ثانيه اني اعمله من غير طماطم مع فلفل اصفر و اخضر و احطه صويا صوص وا شويهم بلفرن مع شويه ماي يطلع طعمه مثل الاكل الصيني ![]() جربيهم سهلين و طيبين |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|