|
تسلم ايدك وبالهنا والشفا
لكن اسمحى لى بتعديل بسيط احنا فى مصر مش بنعملها بالحمص خالص يعنى بتبقى فول مدشوش وكرات وبصل اخضر وثوم وكزبرة خضراء وبقدونس (اختيارى) والتوابل (كزبرة كمون شطة حمراء ملح ) وكمان مش بنضيف بيض لها بنضيف كمية قليلة جدا جدا حوالى نصف ملعقة شاى على النصف كيلو طعمية من بيكربونات الصوديوم ده بيخليها هشه ومقرمشه شرط انك تظبطى الكمية . لكن طريقتك جميلة وبها تجديد وهأجربها ان شاء الله . تسلمى . |
مواقع النشر |
الكلمات الدليلية |
أصولها, المصرية, الفلافل, الطعمية, رائعة |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|