|
بالنسبة للوجبة الفطور نفذت الخطوة الأولى لكن بعد ما حطيت البيض فوق التوست اتحرق التوست و البيض لم يستوي
حد يعرف السبب ؟؟ |
نوران يمكن درجة حرارة الفرن كانت عالية...
و اول شي خلي الحرارة من تحت bake.. بعدين للتحمير الوجة خليها فقط فوق broil.. و انتبهي على صوابعك.. |
هناووي يا كسلانة
أنا أصغر منك و أكثر وحدة تقرف في الدنيا و الحمد لله بتعلم و اللحم نعمة ربنا و لو قرفانة قوي البسي قفاز بلاستيك و إنت بتشتغلي بالنسبة للوجبة الفطور نفذت الخطوة الأولى لكن بعد ما حطيت البيض فوق التوست اتحرق التوست و البيض لم يستوي حد يعرف السبب ؟؟ بالنسبة للحم فأختي بتكرهه للأسف , حنفذه يوم أكون ازمة أقاربي إن شاء الله لأن زوج خالتي بيموت في الكبسة بالنسبة للبيتزا لو عملتها أختي حتضربني بيها لأني محترفة بيتزا و بعمل عجينتها , يعني مش حترضى بأقل من المستوى المعتاد ................ أنا حنزل أكلة لطيفة بعد شوية إن شاء الله و سهلة في موضوع مستقل لكن تخدم الفكرة , و ححط رابطها هنا و اللي مش حيطبق حدبحه , مش عايزيـــــــــــن كسل جزاكِ الله خيرا حبيبتي أم جمانة على الفكرة الجنان أنا مبتدئة لكن بضبط أكلات كتير و الحمد لله |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|