ملوخيه مصريه 100% - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 28-05-2008, 03:30 AM
  #1
رحمه المصريه
عضو دائم
 الصورة الرمزية رحمه المصريه
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 72
رحمه المصريه غير متصل  
wink1 ملوخيه مصريه 100%

طريقه عمل الملوخيه مصريه 100فى الميه كوبان من الشربه+2ملعقه ثو م مفري +2ملعقه كسبره ناعمه +ربع ملعقه صلصه+ملعقه بصل مفرى +نصف كيلو ملوخيه توضع الشوربه على النار ويوضع عليها نصف مقدار الثوم والكسبرة ويوضع معها الصلصه والبصل ومكعب ماجى وتترك حتى تغلى جيدا ثم توضع الملوخيه وتقلب على النار لمدة دقيقه ويمكن تزويدها بشوربه ساخنه حسب السمك الذى تريديه تحمر الجزء الثانى من الكسبره والثوم فى السمن ويوضع على الملوخيه ويغطى لدقائق وتقدم ملحوظه ان كانت الملوخيه محفوظه يجب وضع كربنات عليها قبل الغليان حتى تعطي قوام متماسك ولون زاهى
__________________
قديم 28-05-2008, 03:35 AM
  #2
تعبت منك..
عضو جديد
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 8
تعبت منك.. غير متصل  
لله يسعدك مشكوووره بس يعني ايش مفري ...؟؟؟؟ مفروم قصدك ولا ايش؟؟؟؟؟؟؟

ومعليه كمان عندي سؤال لاني اموووت في الملووخيه المصريه...

قصدك بالشوربه الشوربه كويكر الشوفان ولا ايش؟؟؟؟

وماهي الكربنات؟؟؟؟؟

التعديل الأخير تم بواسطة indienne ; 28-05-2008 الساعة 04:38 PM
قديم 28-05-2008, 04:22 PM
  #3
رحمه المصريه
عضو دائم
 الصورة الرمزية رحمه المصريه
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 72
رحمه المصريه غير متصل  
اخواتى اشكركم لمشاركتكم والمفري يعنى المفروم والشوربه هي شوربه اللحم او الدجاج او الارانب ويكون فيها مستكه وحبهان وورق لورى والكربنات هو بيكربنات الصديوم وهو مسحوق ابيض ناعم معروف جدا عند العطار واحنا بنستعمله فى عجينه الفلافل
__________________
قديم 30-05-2008, 04:57 PM
  #4
kokar_2001
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية kokar_2001
تاريخ التسجيل: Jun 2004
المشاركات: 1,872
kokar_2001 غير متصل  
هو انا ليا سؤال أخر

احنا العيلة عندنا عمرنا ما عملناها بالبصل المفروم ولا الصلصة خاااالص

دى طريقة جديدة ولا دى طريقة العيلة عندكم من زمان؟


و تسلم ايدك على الوصفة
__________________
ربنا يحفظلى اولادى من كل سؤ
فَأَنْبَتْنَا فِيهَا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ /اللهم ارزق اخواتى بالذرية الصالحة
قديم 31-05-2008, 12:28 AM
  #5
رحمه المصريه
عضو دائم
 الصورة الرمزية رحمه المصريه
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 72
رحمه المصريه غير متصل  
حبيبتى kokar شكرا لمشاركتك والبصل والصلصه يسمو عندنا بمرته الملوخيه مش عارفه ان كنت عرفاها ولا لأه المهم جربيها ويا رب تعجبك وابقى قوليلي





التعديل الأخير تم بواسطة مستكة_مستكة ; 31-05-2008 الساعة 09:46 AM
قديم 31-05-2008, 01:20 AM
  #6
gawlp
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية gawlp
تاريخ التسجيل: Aug 2007
المشاركات: 3,942
gawlp غير متصل  
تسلم يدك على أحلى ملوخية ..


بإذن الله أعملها في القريب العاجل..
__________________
قديم 31-05-2008, 09:47 AM
  #7
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  






ما شاء الله حبيبتي


تسلم الايادي

__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
قديم 31-05-2008, 06:34 PM
  #8
رحمه المصريه
عضو دائم
 الصورة الرمزية رحمه المصريه
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 72
رحمه المصريه غير متصل  
تسلمولى وتسلم رئتكم
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 06:45 AM.


images