الحقوني الله يخليكم - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 11-08-2005, 01:07 AM
  #1
abo_osama5
عضو جديد
تاريخ التسجيل: Mar 2004
المشاركات: 34
abo_osama5 غير متصل  
mama الحقوني الله يخليكم

اتحايل على ابو اسامة من زمان يجيب لي روبيان







واخيرا جاب :14:






بس فيه مشكلة






انا عمري ما عملت جمبري كنت اكله جاهز




واريد طريقة لعمل الجمبري




علما بان عندي فقط ما يلي


2 كجم جمبري صغير غير مقشر


ثوم

ليمون خل

ملح


فلفل

بصل

ارز عادي مش بسمتي

حبهان ووورق غار وكمون


واريد اعمل اكلة جميلة



هل اقشره؟؟ عفوا كيف يتقشر


هل اسلقه ؟


ارجوكم انا محتاسة وكيس الجمبري في المطبخ


الحقوني عايزة اجهزه اليوم عشان اعمله غدا سريعا ان شاء الله
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 03:07 AM.


images