4 بيضات + نقط من عصير الليمون + نصف حبة طماطم بدون بذور مكعبات صغيرة جدا + فلفل بارد مقطع صغير + حبات من الزيتون الاسود مقطع مكعبات صغيرة جدا + جبن برمجان
الطريقة
يخفق البيض بالملح و الفلفل الاسود و نقط الليمون
و يضاف في طاسة بها زيت و تكون ساخنة
اول ما يتماسك نضيف الخضروات و نوطي النار
[IMG]]
ثم نقلب البيض و يترك ايضا الجهه الاخري علي نار هادئه جدا
و يقدم علي الوجه جبن برمجان
[SIZ[/IMG][/COLOR][/SIZE]
و من الجهه الاخري
[.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
لذيذ جدا
جربوه ان شاء الله يعجبكم
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010