السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اكيد اتعودتو على تقديم جديد من ماء القمر كل فتره والاخرى
واليوم جيتكم بجديد مميز فى نظرى واتمنى يلاقى استحسانكم
كباب اكس مكست
الطريقه والمقادير مع بعض
جيبى صينيه ورصى فيها حلاقات بص وكوسا وجزر وبطاطس وطماطم (اختيارك من الخضروات)&(الكميه حسب صينيتك وعدد اسرتك وحسب رغبتك)
نكون جايبين مفرومه لحم ومفرومه دجاج ونعملهم اصابع (لاحد يقولى اشبها مفرومه اللحم بيضا لاتحسبوه شحم انا احب اغسل المفرومه )
نحط اصبع لحم بهذى الطريقه
ونحط اصبع دجاج بهذى الطريقه
نحط شويه مويه فى الصينيه
ونذوب صلصه فى مويه مع زنجبيل وثوم مطحونين ناعم وملعقتين صغيره بهارات مشكله ونضيفهم للصينيه
نغطيها بالقصدير وندخلها للفرن لحد مايستوى البطاطس نحمرها من فوق تحمير خفيف او حسب رغبتك
[/QUOTE]
نجى ل
رز البرتقال
نغسل 3كاسات رز وننقعهم 20-30 دقيق فى ماء حاااار
نصفى الارز من المويه ونضيف عصير البرتقال
ثم نضيف مويه حاره من الى غلينها من اول ونضيف 2/1ملعقه صغيره قرفه وملعقه صغير من برش البرتقال
ثم نقلب الارز ونحط فى النص شويه زعفران ونحط فلفل قرون ولمن يغلى (شمى ريحته الخرافيه) نخليه على نار هاديه الين يستوى لمن يستوى الارز نقلبه مع الزعفران ونقدمه
وهذى الاطباق مجتمعه مع طبق سلطه لذيذ سلطه خضرا (خس طماطم خيار)+صلصه الرانش
اتمنى يعجبكم
وانصحكم تجربوه لانه لذييييييذ مره
ولكم فائق احترامى