مدرسة لتعليم الطبخ خطوة خطوة......نداء لطباخات المنتدى للمشاركة بسلك التعليم(صور) - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 21-06-2008, 03:51 PM
  #11
هناااوي
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية هناااوي
تاريخ التسجيل: Feb 2008
المشاركات: 2,725
هناااوي غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة -نوران- مشاهدة المشاركة
هناووي يا كسلانة
أنا أصغر منك و أكثر وحدة تقرف في الدنيا
و الحمد لله بتعلم
و اللحم نعمة ربنا و لو قرفانة قوي البسي قفاز بلاستيك و إنت بتشتغلي

بالنسبة للوجبة الفطور نفذت الخطوة الأولى لكن بعد ما حطيت البيض فوق التوست اتحرق التوست و البيض لم يستوي
حد يعرف السبب ؟؟
بالنسبة للحم فأختي بتكرهه للأسف , حنفذه يوم أكون ازمة أقاربي إن شاء الله لأن زوج خالتي بيموت في الكبسة
بالنسبة للبيتزا لو عملتها أختي حتضربني بيها لأني محترفة بيتزا و بعمل عجينتها , يعني مش حترضى بأقل من المستوى المعتاد ................

أنا حنزل أكلة لطيفة بعد شوية إن شاء الله و سهلة في موضوع مستقل
لكن تخدم الفكرة , و ححط رابطها هنا
و اللي مش حيطبق حدبحه , مش عايزيـــــــــــن كسل

جزاكِ الله خيرا حبيبتي أم جمانة على الفكرة الجنان
أنا مبتدئة لكن بضبط أكلات كتير و الحمد لله

هلاا فييك ..
..................
حراام عليك عمري 20 وبالجامعه وزوج وطبخ والله انواع الضغط بس يالله ربك يهونها ..
اللحم مااتقبل ريحته بعد ..

التعديل الأخير تم بواسطة indienne ; 21-06-2008 الساعة 07:13 PM
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 10:35 AM.


images