'اختى هاقولك طريقتى سهله وحلوه جدا الحمد لله
يفضل برطمان زجاجى وتعقميه فى البدايه عن طريق وضعه فى ماء مغلى دقائق قليله ثم رفعه
بعد ذلك ضعى الخيار كما هو دون تقطيع مجرد فقط قطع الحروف حتى لا ينهرى بعد مايستوى
بعد ذلك اضيفى المحلول الملحى والمعيار المظبوط هو 3 كوب ماء متوسط مع 2 ملعقه كبيره ملح
وذوبى الملح جيدا ثم ضيفيه على ا لخيار مع 2 معلقه كبيره خل وممكن تضعى شرائح ثوم مع الخيار
واغلقى البرطمان جيدا
طبعا عند التقديم قطعى الخيار الى شرائح كما ترغبين
ارجوا ان اكون افدتك
طبعا المحلول الملحى ممكن تضعافيه او تقلليه على حسب الكميه المراد تخليلها
حبيبتى ثلاثه ايام كفايه قوى
خصوصا لو انتى فى منطقه حاره
وبعد ماتفتحى وتبدأى الاستخدام تحطيه فى التلاجه
الا لو بتحبيه مستوى قوى تسيبه اكتر
جربيه وقولى النتيجه
بس لا افضل ان تتركيه اكثر من خمس ايام
التعديل الأخير تم بواسطة mero-m ; 23-07-2008 الساعة 04:06 PM