قولولي طريقة البشاميل الخفيف و الثقيل - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
قديم 22-05-2008, 08:12 AM
  #1
-نوران-
قلب المنتدى النابض
 الصورة الرمزية -نوران-
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 2,635
-نوران- غير متصل  
قولولي طريقة البشاميل الخفيف و الثقيل

السلام عليكم
سؤالي عنوان الموضوع يعني اللي تدخل و تطلع من غير ما تقول حزعل منها
عايزة أعرف إزاي أعمل البشاميل عموما
و ازاي أخليه خفيف و إزاي أخليه تقيل
أنا بحب الخفيف مع المكرونة الشرائط الخضراء و بحب التقيل في المكرونة البشاميل المعروفة اللي في الفرن
ياريت بس ما تكونش الطريقة تأليف من موقع لأني عملت سيرش و شفت بلاوي و تأليف
عايزة الطريقة المعتادة الللي بنعملها في مصر
و جزاكم الله خيرا
__________________
سبحان الله

الحمد لله

و لا إله إلا الله



 

مواقع النشر

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 03:48 AM.


images