كبير المراقبين [ وسام العطاء الذهبي 2016 ]
تاريخ التسجيل: Jun 2012
المشاركات: 10,291
رد: { مميز } ايش عاملين على الغدا....... الغد
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة هاجر9
الله يسلمك ميمو الحبيبة بتخجلني كلماتك العسل
نجي للمسقعة
نقطع الباذنجان حلقات و حطيله ملح نتركه يطلع الماء
و نحضر الصلصة الي يا اما طماطم تطحنيها مع ثوم و هنا اضفت قرن فلفل حار اذا ما تحبيه اكتفي بالطماطم و الثوم زيدي ملح و فلفل و خليها تغلي لتصير صوص بعدين بقدنوس او كسبرة
البطاطس عندك خيار تطعيها حلقات و تقليها او تسلقيها في ماء و ملح و تقطعيها حلقات
اذا بتقليها ابدئي بيها و بعديها اقلي حلقات الباذنجان
المعروف انه الباذنجان بيتشرب زيت كثير عشان كذا غمسته في بيض (بيضة واحدة حجم كبير كفتني لثلاث حبات باذنجان كبير () و بعد البيض مردغيها في الدقيق بالطريقة دي ابدا ما يتشرب الزيت و يجي مقرمش
في سينية اابايركس نصف طبقة باذنجان و بعدين طبقة بطاطا و بعدين صوص الطماطم مع رشة جبن
و بعدين طبقة باذنجان و نرجع نسقيها بالباقي من الصوص و نرش كمان الجبنة و ندخلها الفرن ساخن دقائق لتسيح الجبنة و يتحمر الوجه
ملاحظة
ممكن استبدال صوص الطماطم بصوص ابيض مثل ثوم و بقدونس نقلبهم في زيت و نضيفلهم كريمة و جبنة سائلة
|
تسلم الايادي يا عسولة وقريبا جاري التطبيق 😚😚😚😚😚
__________________
اللهم إني أستودعك ديني و نفسي وأهلي وزوجي
وأولادي وأحبتي فاحفظهم يا من لا تضيع ودائعه