اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة helwaya
ميرسي جدا جدا جدا على الاجابة الشافية دي
وحلو موضوع الزبادي دي أجربها
انا اعتقد عصير البرتقال ده بيتحط بدل اللبن والعكس
الفرن كويس وانا عملت فيه قبل كدا
بس مش عارفة ايه الغلط .. ممكن يكون ظروفها كدا وقتها .. طيب هو ممكن يكون من كثرة السوائل مثلا
يعني البيضة الزيادة بوظت الدنيا مع موضوع ان الدقيق كان 2 1/2
كمان موضوع الشريط دا حلو .. طيب لو معملتش شريط وانا بصبها ارجعها تاني وازود ايه؟
|
تذودي لبن غاليتي
حتي تحصلي علي الشريط
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010