اختي الكريمة
كما قالو البنات انا اقلي البطاطس 3 مرات في نفس الزيت
لكن الفكرة انني استعمل كذا مقلاه
يعني واحدة مخصوص للبطاطس
و واحدة اخري للمقالي العادية دجاج او كفتة ( و دي ممكن اقلي في مرتين حسب نظافة الزيت )
و واحدة مخصوص للسمك و دي لازم اتخلص من الزيت الخاص بها بعد كل قليه
الفكرة كلها انك تحاولي تقللي من كمية الزيت اللي بتقلي بها
و حاولي اختي نظرا لاضرار القلي انك تقللي القلي شوية
و استبدليه بافكار ثانية
صحية اكثر و في نفس موفرة ماديا
اتمني ان اكون افدتك
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
التعديل الأخير تم بواسطة مستكة_مستكة ; 12-11-2008 الساعة 04:27 PM