![]() |
سمك موسى فى الفرن بالصوص
المقادير 2 حبة بصل ,متوسط، شرائح
2 ملعقة كبيرة بقدونس ,مفروم 2/1 كوب عصير ليمون 1 ملعقة كبيرة زبد 2/1 كوب كريستال زيت عباد الشمس ,للقلى 4 قطعة سمك موسى 4 ملعقة كبيرة زيت ذرة كريستال ملح و فلفل 2 حبة بطاطس ,متوسطه، مكعبات 2 حبات طماطم ,ناضجه، مقطعه مكعبات صغيره طريقة الطهى تحمر مكعبات البطاطس في الزيت حتى تصفر. يغسل السمك جيدا و يتبل بالملح و الفلفل و يوضع فى صينية أو أناء زجاجي . تضاف الطماطم،شرائح البصل، مكعبات البطاطس والبقدونس على السمك فى الصينيه.يرش زيت الذرة على المكونات. يطهى فى فرن ساخن على درجة حراره(200) درجه مئويه لمدة حوالى 30 دقيقه. تذاب الزبد فى طاسة صغيرة.يضاف عصير الليمون و الملح و تقلب حتى يصبح الصوص سميك القوام بعض الشىء. تقدم حبات السمك فى طبق و حولها الخضروات و يضاف قليل من الصوص فوق كل سمكة او يقدم الصوص فى وعاء صغير منفصل |
شكرا وتسلم الايادي
|
شكرا على الوصفه...
شكلها لذيذه وصحيه.. |
تسلم الأيادي
|
جزاكي الله كل خير
علي الوصفة اللذيذة تحياتي |
شكرااااااا على الوصفة شكلها لذيذة
بس حبيت أسأل شنو سمك موسى اشلون شكله وأقدرأستخدم نوع ثاني؟ |
اقتباس:
بالنسبة لسمكة موسى بتكون مبططة وشكلها مميز اوى روحى للسماك او اى سوبر ماركت كبير واسالى عنها ان شاء الله تجديها اما بالنسبة لاستخدام نوع اخر فاعتقد ممكن تستخدمى قشر بياض ويارب اكون قدرت افيدك:) |
Thaaaaaaaaaaaaaaank you so much
|
تسلم الأيادي
|
اقتباس:
|
الساعة الآن 03:31 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©