اذا مسموح بزيت زيتون شوية ممكن تقطعي الكوسة شرايح طولية سمكها 1 سم و تقلبيها مع ملققة زيت و ملح و فلفل و كمون و شوية ليمون و بودرة ثوم و حمي الطاوة على نار عالية و شوحي الكوسةعلى الوجهين و معاها بصلة مقطعة شرايح يا سلام و احلى شي لما اطراف الكوسة و البصل تتقمر و استمتعي بألذ طبق كوسة من غير رز او بطاطس او دهون مضرة
و ان كان مسموح لكي باللبن معاها زي ما قالت بكر الشايب لكن انصحك تسويها عالبخار حبات كاملة و صوص اللبن تحطي فيه توم و ليمون و ملح و فلفل و تحطيه على الكوسة بعد ما تتقطع شرايح في الصحن و بالعافية
__________________
رب لا تذرني فردا و انت خير الوارثين