المشاركة الأصلية كتبت بواسطة littelangel_11
حبيبتى ام خالد سلم ايدك
بس الحقيقه فى مصر فيه طريقه مختلفة انا بعملها وبتكون هايله باعمل كل حاجه لوحدها يعنى احمر عدس اصفر فى شوية سمنه و بعدين اضيف ارز بعد غسيله واحمرهم مع بعض ثم اضيف ماء يغطي وجهه ويضاف اليه قليل ملح بس لا يكون مملح وبعدين اسلق مكرونه لوحدها واسلق عدس اسمر ( بجبه ) فى ماء وزيت من غير ملح حتى ينضج واقطع بصل حلقات واحمره ثم اضرب 4 حبات طماطم بالخلاط واضعهم فى اناء على النار مع قليل من السمن ومعهم قليل من الفلفل والملح ومن الممكن ان ينقع حمص فى ماء لمدة ساعه و يغلى مثل العدس ويضاف الى صلصة الطماطم ويقدم مع السلطه الخضراء ولا تنسون دقة الكشرى تتكون من ماء يضاف اليه خل وليمون وثوم مفرى وكمون شويه بشويه حتى تضبط . وبالهنا والشفا تحياتى لك |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|