اطباقنا اليومية - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 13-07-2006, 07:38 PM
  #23
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
انا بقى عملت اليوم قلقاس باللحم

على فكرة الاكلة دى ممكن يكون يتعمل فيها كفتة الاخت مستكة بدل البطاطس وكمان بتكون كتيييرحلوةبس انا عملتها بالطريقة دى

_حمرت حبة بصلة مفرومة شوحتها يعنىثم شوحت معها قطع اللحم البتلو قليلا مع اضافة افلفل الاسود والملح فى الاخر

_ثم وضعت عليها صلصة الطماطم زى ماتحبى خفيفة اوتقيلة انا وضعت نص علبة صلصة الطماطم ندى الكرتون

_بعدين اضفت المايةعليها عشان اللحمة تتسلق

_طبعا كنت مقشرة القلقاسة متوسطة الحجم ومقطعها مكعبات صغيرة وغسلها

_بع ماتستوى اللحم اضيف القلقاس واخفض النار واغطى القدرباحكام حتى يتم سواها اللحم والقلقاس

_ثم احضرت حوالى 3فصوص ثوم مفروم وحمرتهم فى القليل من الزبدة مع اضافة نص معلقة صغيرة كسبرة ناشفة وفى الاخر اضيف عليها بقدونس مفروم ناعم حتى يذبل قليلا

_ثم نضيف الكل على القلقاس مرة واحدة واغطى القدرمباشرة ونتركها على نار هادئة لمدة 3 دقائق ونغلق النار

_ونعمل بجانبها رز مصرى بالشعرية وبالهنا والشفا
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:08 PM.


images