بسم الله الرحمن الرحيم
اختي الكريمة ...
انا عملت عزومة من فترة كده ايام ما كان في ديك رومي
كان ديك رومي بالارز بالخلطة في وسط السفرة
و عملت 2 عرق لحم باردة ( لحم الرستو )
و عملت كفتة كباب حلة
و عملت فراخ بانيه
و عملت ضلمة ( جميع انواع المحاشي )
و جلاش باللحم المفروم و جلاش بالجبنة
و عملت سلطة حمص و سلطة خضراء بمكعبات الجبن الفيتا و سلطة زبادي و مخلل
بصراحة فضلت تقريبا 3 ايام في المطبخ
افتكر ان طرقهم معروفة .. و لكن اذا احتجتي اي وصفة منهم اطلبي و اتمني
الحلو ...جاهز طبعا( مكنش فيا نفس

)
جبت 2 تورتة موس تشكولت و موس فراولة
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010