أضيف لك شغله انا كمان لو تسمحى بما اننا شركاء ههههه
الميكرويف الطبق اللى ينحط لازم يكون بلاستيك او اى ماده تقبل الدخول للميكروويف وحطى نص ليمونه فى المياه
وشغليه حراره عاليه
اولا هينظف من الدهون ولو فيه بقايا روايح راح تروح خالص وبتبقى ريحة الليمون بس
غسالة الاطباق
اصعب شى فيها ريحتها
نحط نص ليمونه او ليمونه كامله وهى بتغسل الاطباق عادى ونسيبها فيها بالقاع عادى مش هتلوث الاطباق بالعكس هتخلى ريحة الغساله حلوه
وممكن كمان كل فتره تحطى بالغساله كوب صغير خل.....
بجد هيساعد جدا عالنظافه واللمعان والقضاء عالروائح .......[/align]
وفرتى على افتح موضوع جديد
مشكوره يا قمر