أحلى طبخه تحبونها - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 16-12-2009, 12:58 PM
  #31
*دنيا الوفا*
عضو مميز
 الصورة الرمزية *دنيا الوفا*
تاريخ التسجيل: Nov 2009
المشاركات: 719
*دنيا الوفا* غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi مشاهدة المشاركة
تؤمرى ولا يؤمر عليكى ظالم ابدا يا فوئه

تشترى كيس ملوخيه مجمده مونتانا ماليه الدول العربيه
مرقه لحم او فراخ مسلوقه

نصف راس ثوم مدقوق ناعم
ملعقه صغيره كسبره ناشفه ومطحونه طحن ناعم
ا مكعب مرق دجاج او لحم
املعقه سكر صغيره ممسوحه
2 ملعقه سمن

بسم الله
2 مج كبير من بتاع الشاى مليان شوربة الفراخ او اللحمه وتكون سخنه وتحطى مكعب المرقه حسب الشوربه لو فراخ يبقى مكعب دجاج ولو لحمه يبقى مكعب اللحمه
تفرغى فيه كيس الملوخيه كله
تحطيه على النار اول ما تبدأ هتقوم بالغليان يعنى تعلى يادوب توطى النار جدا جدا
وتحمرى الثوم فى ملعقتين السمن معاهم ملعقه الكسبره لحد ما الثوم ياخد لون دهبى
وتصبى الثوم فى الملوخيه فورا هتعمل صوت طبعا وريحتها تملا المكان وتاخدى ملعقه من الملوخيه تنزلى بيها باقى اللى فى طاسه التحمير
وتعلى النار تبدأ تعلى تانى تقومى تطفى عليها وتحطى معلقه السكر الصغيره وتملحى حسب الحاجه
وبالهنا والشفا

اوعى الملوخيه تسقط منك تبقى خايبه بقى وتفضحينا
لو طلعت حلوه ادعى لى انا واولادى
مشكوووره والله يعطيك الصحه والعافيه 00 وبجربها واقولك على النتيجه
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:45 PM.


images