اختراع للبيتزا ماعرفش حد سبقنى فيه ولا لأ - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 04-05-2008, 05:17 PM
  #1
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
hi اختراع للبيتزا ماعرفش حد سبقنى فيه ولا لأ

لما بروح بيتزا هت دايما بقول ازاى الجبنه بتبقى طبقه مطاطه كده وزى سائله شويه
ومهما ازود الجبنه مابتتطلعش زيها
الى ان توصلت لاختراع يارب تجربوه ويعجبكم زى ماعجبنى
وضعت كميه من الجبنه الموتزريلا والجبن الرومى المبشور والجبن المثلثات فى وعاء ووضعته على نار هادئه جدا الى ان تذوب الجبنه ولكن نلاحظها جيدا واول ماتمسك شويه ممكن وضع نقط قليله من اللبن لكى يصير قوامها شبه سائل وليس سائل تماما ونتركها الى ان تتجانس تماما وتذوب وكلما احتاجت لبن نضع مع ملاحظتها جيدا حتى لا تتحترق .
نضعها على البيتزا فى منتصف الخبز وليس من البدايه اى عندما تستوى من تحت تقريبا ونكون هنبدأ نحمرها من فوق نضعها على البيتزا وندخلها الفرن مره اخرى
ارجوا ان تكون الفكره وضحت اخوانى
جربوها بتطلع زى الجاهزه بالظبط وكلما كتر الخليط وغطى البيتزا كلها بيكون احلى
ولو طبقتوها كمان على طريقه منال العالم فى البيتزا بتبقى رائعه
لكم منى كل الحب
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 05:44 PM.


images