فطاير البيتزا(حركه جديده)
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
راح يجونى اليوم ضيوف بإذن الله ومن امس عملت حلى القهوه وعملت عجينه وحده عملت بيها فطاير بالجبن الابيض والسماق وعملت فطاير باالزعتر رهييييييييبه وعملت فطاير البيتزا وااااااااااو واهم شى انها عجبت زوجى لانى حطيت منها على الغدا
ادرى كثرت قرقر خخخخخخخ
المهم هذى المقادير
(العجينه)
كاستين دقيق
ربع كاسه حليب بودره
ربع كاسه زيت
بيضتان
ملعقة خميره
شويه سكر
ماء طبيعى للعجن
(الحشوه)
بصله مفرومه نااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااعم
وزيها فلفل رومى
وطماطمتين معصوره
ملح فلفل اسود كمون وبهار البيتزا الجاهز
فلفل حار(حسب الرغبه)
زيتون مقطع مربعات صغيره
ثوم ناعم
زنجبيل نتفه ناعم
جبنه موزريلا
الطريقه
اعجنى العجينه واتركهيا تخمر
حطى الزيت فى قدر وحطى عليه البصل والفلفل الرومى وكشنى حتى يذبل
ضيفى الثوم وقلبى شوى وضيفى الطماطم وابلهارات والفلفل والزنجبيل الين تسير خلطتك ثقيله مافيها مرقه ابدااااااااااااا
حطى عليها الزيتون الى فرمتيه
يلا نجى للعجينه الخمرانه ونفردها خفيف 2ملى تقريبا
قطعيها دوائر وحطى فى النص من خلطه البيتزا وحطيلها المزوريلا وقفليها يسير شكلها نصف دائره
اخبزيها طعمها يجنن ورهيييييييييبه واكيد ضيوفى مارح يعرفوا انها بيتزا الا لمن يدوقوها
انا عملتها بهذا الشكل عشان حبيت انتهى من كل الى ابغى اقدمه قبل بيوم وخفت اعمل البيتزا بطريقه العاديه لمن احميها تنشف الجبنه ولا تتقمر وفعلا لمن سخنتها على الغدا كانت فظيييييييييعه
جربوها وانتظر ردودكم
لكم فائق احترامى
التعديل الأخير تم بواسطة مستكة_مستكة ; 14-05-2007 الساعة 07:08 PM