كرواسون وميل في ولا أروع من نوجا
السلام عليكم
اليوم عملت كرواسون وميل في
ما شاء الله طلع حلو قوي
اليكم الطريقه
المكونات
1 كيلو دقيق ذرة ملح 3/4 كيلو زبده خميره ملعقه كبيرة سكر ماء للعجن
نضع الخميره مع السكر وقليل من الماء الدافئ وتترك تتخمر قليلا
ننخل الدقيق مع الملح ونضيف الخميرة ونبدأ العجن مع اضافة قليل من الماء حتي الحصول علي عجينة طريه
نسيبها تهدي ربع ساعه
وبعدين نفرده بالنشابه ونضع كميه من الزبده (انا استعملت زبده وسمنه مع بعض)
ونقفل العجينه كويس ونحطها في الفريزر 5 دقائق لما الزبده تجمد وبعدين نفرده بالنشابه تاني ونحط زبده وهكذا المفروض نكررها 6 مرات
انا في الحقيقة عملتها اربعة بس لاني زهقت طبعا كسل
ونفردها في المرة الأخيرة بسمك قليل ونقطعها ونحشيها
وتضعيها في صينية الخبز وتترك تتخمر نص ساعة في مكان دافي وتخبز
انا سيبت شويه من غير حشو (ميل في )
وشويه حشيتهم تمر كرواسون تمر
وشويه بالشيكولا
بصراحة طعمه احلي من اللي بره علي الاقل مضمون
اتمني يعجبكم
__________________
اللهم بارك لي في زوجي وفي ابنتي واجعلها ذرية صالحة
التعديل الأخير تم بواسطة مستكة_مستكة ; 18-11-2008 الساعة 12:10 PM
السبب: روابط خارجية للصور