صينية وصيادية السمك من نوجا
السلام عليكم يا أخواتي
النهاردة عملت سمك نوعين صينية وصيادية يارب يعجبكم
بس معلش الصور مش كويسه لاني كنت مستعجله جدا
اولا السمك الصينية لسه طالع من الفرن
بعد الغرف
السمك الصيادية
شوربة السمك الصيادية
وطبعا رز أحمر
ونسيت اصور السلطه كانت احلي حاجه
بالنسبه للسمك الصينيه انا بقلي السمك نص قلي وبعدين ارصه في الصينيه وارش عليه كمون
في نفس الطاسه بحط البصل واقلب شويه وبعدين احط عصير الطماطم والملح والفلفل واسيبه يتسبك شويه وبعدين احطه علي السمك واسيبه علي البوتاجاز شويه لما يغلي وبعدين في الفرن
بالنسبه للسمك الصياديه
بصل محمر جدا زي بتاع الرز وازود عليه ميه وطبعا الكمون والفلفل الاسود والملح واسيبه لما يغلي
احط فيه السمك (برضه مقلي نص قلي )
واسيبه يغلي 10 دقائق مع ملا حظة عدم احكام الغطاء يعني أسيبه مفتوح شويه
وبالهنا والشفا
__________________
اللهم بارك لي في زوجي وفي ابنتي واجعلها ذرية صالحة
التعديل الأخير تم بواسطة sunshine545 ; 09-11-2008 الساعة 09:28 AM
السبب: تعديل روابط الصور