|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة nadou
fresh cream
|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة kokar_2001
طب انتم معندكوش لبن طبيعى اللى بيكون من عند اللبان احنا عندنا فى مصر بيتباع اللبن من عند اللبان غير اللى فى العلب و نغلى اللبن و نسيبه يوم فى الثلاجو و تانى يوم نشيل القشطة من على الوش فكرة برضو و على فكرة بتكون اطعب بكتيييييييييييييييير من القيمر و النستله او حتى بوك
|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة مشمشة عمري
اسمها table cream
ولكنها غير متوفرة في كل مكان اجدها في المحلات العربية ومرات بالمحلات ألخرى لكن مع الأشياء العالمية مثل المكسيكية والأسبانية وتكون مثل علبة التستلة الكريمة أما القيمر فما عندهم هذا يوجد كريم لكنه حامض قليلا واسمه sour cream ولكن ليس مثل القشطة |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام المهدي
حبيبتي انتي وين ساكنه ؟؟
لإني بأمريكا اذا كنتي انتي بأمريكا راح اشرح لك شكلها و مكانها في السوبر ماركت و نفس القشطه (القيمر) اللي نستخدمها في الدول العربيه واللي اخذها انا نستله تحياتي |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|