اختراع للبيتزا ماعرفش حد سبقنى فيه ولا لأ - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 04-05-2008, 05:17 PM
  #1
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
hi اختراع للبيتزا ماعرفش حد سبقنى فيه ولا لأ

لما بروح بيتزا هت دايما بقول ازاى الجبنه بتبقى طبقه مطاطه كده وزى سائله شويه
ومهما ازود الجبنه مابتتطلعش زيها
الى ان توصلت لاختراع يارب تجربوه ويعجبكم زى ماعجبنى
وضعت كميه من الجبنه الموتزريلا والجبن الرومى المبشور والجبن المثلثات فى وعاء ووضعته على نار هادئه جدا الى ان تذوب الجبنه ولكن نلاحظها جيدا واول ماتمسك شويه ممكن وضع نقط قليله من اللبن لكى يصير قوامها شبه سائل وليس سائل تماما ونتركها الى ان تتجانس تماما وتذوب وكلما احتاجت لبن نضع مع ملاحظتها جيدا حتى لا تتحترق .
نضعها على البيتزا فى منتصف الخبز وليس من البدايه اى عندما تستوى من تحت تقريبا ونكون هنبدأ نحمرها من فوق نضعها على البيتزا وندخلها الفرن مره اخرى
ارجوا ان تكون الفكره وضحت اخوانى
جربوها بتطلع زى الجاهزه بالظبط وكلما كتر الخليط وغطى البيتزا كلها بيكون احلى
ولو طبقتوها كمان على طريقه منال العالم فى البيتزا بتبقى رائعه
لكم منى كل الحب
قديم 04-05-2008, 05:43 PM
  #2
أم شا هين
عضو مثالي
 الصورة الرمزية أم شا هين
تاريخ التسجيل: Aug 2006
المشاركات: 1,243
أم شا هين غير متصل  
عفاك الله أختي على المعلومات الطبيه والمفيدة
__________________
قديم 04-05-2008, 05:45 PM
  #3
عزة الإسلام
من كبار شخصيات المنتدى
تاريخ التسجيل: Apr 2004
المشاركات: 865
عزة الإسلام غير متصل  
فكره مبتكره يعطيك ألف عافيه عزيزتي ميرو .

يمكن إضافة القليل من جبن القشقوان المبشور رغم دسامته إلى الجبن الموتزاريللا . ( وامشي بعدها كيلو )

تقبلي تحياتي .
__________________
ألا بذكر الله تطمئن القلوب
قديم 04-05-2008, 05:53 PM
  #4
(نهر الامل)
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية (نهر الامل)
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 3,570
(نهر الامل) غير متصل  
مشكورة و تسلم الايادي
تحياتي لكي
__________________
ارجو الدعاء لامي بان يفرج همها و يسهل امرها و ينصرها و يقويها يارب
قديم 04-05-2008, 06:08 PM
  #5
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة أم شا هين مشاهدة المشاركة
عفاك الله أختي على المعلومات الطبيه والمفيدة
شرفتينى بالمرور وارجوا ان تجربوها
قديم 04-05-2008, 06:09 PM
  #6
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عزة الإسلام مشاهدة المشاركة
فكره مبتكره يعطيك ألف عافيه عزيزتي ميرو .

يمكن إضافة القليل من جبن القشقوان المبشور رغم دسامته إلى الجبن الموتزاريللا . ( وامشي بعدها كيلو )

تقبلي تحياتي .
مرورك شرفنى وارجوا ان تجربوها والمشى مفيد فى كل الاحوال
قديم 04-05-2008, 06:10 PM
  #7
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة soha44 مشاهدة المشاركة
مشكورة و تسلم الايادي
تحياتي لكي
شكرا على المرور
قديم 04-05-2008, 07:10 PM
  #8
عاشقة عيونه
قلم مبدع
 الصورة الرمزية عاشقة عيونه
تاريخ التسجيل: Jul 2007
المشاركات: 1,448
عاشقة عيونه غير متصل  
شكرا على المعلومة
قديم 04-05-2008, 07:20 PM
  #9
الغد الأجمل
عضو متألق
 الصورة الرمزية الغد الأجمل
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 618
الغد الأجمل غير متصل  
جيتي على الجرح يا ميرو !!

بصراحه انا من عشاااااااااق البيتزا بجميع انواعها واشكالها وطرقها و ..و ..

وجالسه أقرأ اللي كتبتيه وأشوف قدام عيوني بيتزا تروح وتجي .... !!!

خاصه اني ماأكلت شيء الى الآن ... مجرد كوب من القهوه ... لكن ابشري ... راح أجربها واعطيك النتيجه ... وأدعيلك
قديم 04-05-2008, 09:38 PM
  #10
mero-m
عضو نشيط جدا
تاريخ التسجيل: Apr 2008
المشاركات: 485
mero-m غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة عيونه مشاهدة المشاركة
شكرا على المعلومة
الشكر على مرورك
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 10:37 PM.


images