لما بروح بيتزا هت دايما بقول ازاى الجبنه بتبقى طبقه مطاطه كده وزى سائله شويه
ومهما ازود الجبنه مابتتطلعش زيها
الى ان توصلت لاختراع يارب تجربوه ويعجبكم زى ماعجبنى
وضعت كميه من الجبنه الموتزريلا والجبن الرومى المبشور والجبن المثلثات فى وعاء ووضعته على نار هادئه جدا الى ان تذوب الجبنه ولكن نلاحظها جيدا واول ماتمسك شويه ممكن وضع نقط قليله من اللبن لكى يصير قوامها شبه سائل وليس سائل تماما ونتركها الى ان تتجانس تماما وتذوب وكلما احتاجت لبن نضع مع ملاحظتها جيدا حتى لا تتحترق .
نضعها على البيتزا فى منتصف الخبز وليس من البدايه اى عندما تستوى من تحت تقريبا ونكون هنبدأ نحمرها من فوق نضعها على البيتزا وندخلها الفرن مره اخرى
ارجوا ان تكون الفكره وضحت اخوانى
جربوها بتطلع زى الجاهزه بالظبط وكلما كتر الخليط وغطى البيتزا كلها بيكون احلى
ولو طبقتوها كمان على طريقه منال العالم فى البيتزا بتبقى رائعه
لكم منى كل الحب