
صنيه الدجاج بالمشروم
السلام عليكم اختى دلع اليكى هذه الاكله و الف هنا و شفا
المقادير : عدد 2 صدور فراخ مسلوقه و مقطعه قطع صغيره - 2 فلفل اخضر مقطع قطع صغيره - 2 جزره متوسطه مبشوره - علبه مشروم قطع ( فطر )- جبن رومى مبشوره -بشاميل .
الطريقه: ]
يتم وضع المشروم علي النار لمده 10 دقائق ليتم نضجه ثم يصفى و يترك
ثم يتم عمل البشاميل عباره عن شوربه و دقيق اى (طحين ) و يضاف اليهم الملح و الفلفل الاسمر و يرفع علي النار
حتى يصل الي القوام المناسب بس يكون لين مش متماسك جدا اقل من تماسك البشاميل بتاع المكرونه بالبشاميل .
و يتم خلط كل المقادير مع بعضها ( الفراخ + الفلفل + الجزر+ و المشروم + شويه من البشاميل ) ثم يضاف عليهم باقى
البشاميل و يدخل الفرن حتى يحمر الوجه و بعد دخول القالب الفرن ترش الجبن الرومى المبشوره علي الوجه .
توضع 15 دقيقه في الفرن.
و الف هنا و منتظره رائيك فيها اختك توتاااااااا
__________________
اللهم انك جعلتنى من الصابرين فعوضتنى بكل خير يارب العالمين اشكرك علي فضلك و نعمتك عليا يا ارحم الراحمين