منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - محتارة في الفطور
عرض مشاركة واحدة
قديم 07-06-2006, 12:06 AM
  #2
روان على
عضو نشيط جدا
 الصورة الرمزية روان على
تاريخ التسجيل: Apr 2006
المشاركات: 273
روان على غير متصل  
حبيبتى حاقولك على وصفاتى اولا مسقعة الباذنجان

هاتى باذنجانه متوسطة الحجم وقشريها ويمكن تركها بالقشرة ثم قطعيها نصفين طوليا من الوسط ثم حلقات وضرشى عليها قليل من الماء


_فى مقلاة ضعى زيت للقلى واقلى حلقات الباذنجان حتى يصفر فقط وضعيها جانبا

_هاتى 3فصوص ثوم او اربع وافرميها وشوحيها فى قليل من الزيت


_ثم اضيفى عليها عدد 2طماطم مقشرة ومقطعة صغير وتبليهم بالملح والكمون وقليل من الفلفل وحوالى ربع كوب ماء

_ثم اضيفى بعد ذلك الباذنجان المقلىالى الخليط على النار ولا تقلبية عشان الباذنجان ما يتهرى لكن بس حركية بسيط عشان يتخلط مرة واحدة ثم اخفضى النار عليه وغطية واتركية 3 دقائق ثم ارفعية من على النار وقدمية ويمكن انك تضعية فى قارب فى الفرن تحت الشواية قليلا