منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - استشارات مطبخية اسألوا و نحن نجيب
عرض مشاركة واحدة
قديم 29-05-2010, 03:18 PM
  #344
عشق عبادي
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية عشق عبادي
تاريخ التسجيل: Oct 2003
المشاركات: 5,194
عشق عبادي غير متصل  
تفضلي




::المقادير::





((حشوة الدجاج ))
صحن كامل من صدور الدجاج يقطع مربعات
حبة بصله مقطعه مربعات صغيرة
2- فلفل رومي مقطع مربعات (والي يطعمها الفلفل الرومي )
حبه ونص ماجي
نص ملعقة صلصة الصويا
نص ملعقة مايونيز
نص ملعقة جبنه كاسات

((الملاعق كبيره ))

::الطريقة ::
يحمر البصل على النار مع شوية زيت
ويضع فوق الماجي وبعدين الفلفل رومي وبعدين الدجاج
ويغطى الين مايستوي الدجاج وترفعي الغطا وينشف ماء الدجاج على النار
ويضع فوقها صلصة الصويا ممكن تقللي من كمية الصويا
ويضع المايونيز وجبنه الكاسات وتقلب
وتضع الحشوة في صينيه بايركس كبيرة

((البطاطس ))

4 حبات بطاطس كبيرة
ربع زبدة
ملعقة مايونيز
ملح

تقشر البطاطس وتقطع مربعات وتسلق (عشان تنسلق بسرعه )
وبعد ماتستوي صفيها من المويه وحطيها في زبديه
وحطي عليها الزبدة والمايونيز والملح وتقلب

::الطريقة ::
كوري البطاطس الى كور متوسطة الحجم (زي الي في الصورة )
وترص بالترتيب في الصينيه فوق الدجاج

اخر شي
((الخلطة البيضاء ))
علبة قشطة
2 ملعقة مايونيز
2 ملعقة جبنة كاسات

وتصب فوق البطاطس في الصينيه
وادا حابة ترشي فوقه جبنة مازريلا يفضل

تضعي الصينيه في الفرن وتحمر من فوق
__________________
اللهم ارحم أخي رحمة واسعة و أجعل قبره روضة من رياض الجنة