اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عشق عبادي
ما شاء الله عليك
أنا ما يضبط معي البشاميل يصير جامد مرررررررة ؟؟؟ شو المشكلة برأيك ؟
مشكورة و الله يسعدك و يجزاك خير
|
عشوق جامد تقصدى بيها ثقيل ولا مكلكع
لو ثقيل يكون محتاج حليب ولو مكلكع او فيه كتل يعنى يبقى طبعا ماسويتيه مظبوط
لو عملتيه بالسمن زى بنت مكة يبقى بعد ماتشوحى الطحين بالسمن ارفعيه من على النار وضعى الحليب مع الخفق المستمر بالمضرب السلك اليدوى حتى مايكون فيه ولا كتله ورجعيه على النار مع استمرار الخفق وان شاء الله بيظبط معك
وفى طريقة اسهل للى مابيظبط معهم وهى انك تذوبى الطحين فى الحليب ايضا بالمضرب اليدوى
وممكن تضيفى له سمن او لا طبعا كله على البارد وبعدين تضعيه على النار مع التقليب حتى يجهز تماما