اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المهاجرة للجنان
تسلم الايااادي
|
الله يسلمك ياارب
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi
حلوه طريقتك بنت مكه بس احنا نسويها بالمكرونه البينى penne ونسلقها 3ارباع سلق واللحم المفروم ما نحط عليه صلصه ابدا بيبقى بلونه الطبيعى
وبهاراتها ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب على وش البشامل
وبعدين بنخلط نص البشامل مع المكرونه كلها الاول ونحط نص المكرونه وبعدين اللحمه وبعدين مكرونه النص الباقى واخر شى باقى البشامل وبجبنه او بدون
ونحطها فى فرن حامى من تحت ربع ساعه بس ولو الوش ماكان احمر نولع الشوايه 3 دقايق وبالهنا حبيبتى
وممكن لو تحبى البشامل يطلع لونه بينك حطى فيه بعد ما يخلص معلقه صلصه تلوين بس
دى طريقتنا احنا المصريين يارب تعجبك
|
اول مره اسمع انو يتحط لون
انا سافرت مصر كتير واكلت عند مصريين بس كانت نفس شكل مكرونتى
تسلمى على المعلومات وعلى مروررررك ياعسب جربي طريقتى اللحمه بس الصلصه والزعتر اطعم
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير