منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - مكرونة بالباشميل لعيون الأعضاء (صور)
عرض مشاركة واحدة
قديم 16-12-2009, 01:30 AM
  #13
بنت مكة2008
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية بنت مكة2008
تاريخ التسجيل: Apr 2009
المشاركات: 7,516
بنت مكة2008 غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة المهاجرة للجنان مشاهدة المشاركة
تسلم الايااادي
الله يسلمك ياارب

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة fatoushi مشاهدة المشاركة
حلوه طريقتك بنت مكه بس احنا نسويها بالمكرونه البينى penne ونسلقها 3ارباع سلق واللحم المفروم ما نحط عليه صلصه ابدا بيبقى بلونه الطبيعى
وبهاراتها ملح وفلفل ورشه جوزه الطيب على وش البشامل
وبعدين بنخلط نص البشامل مع المكرونه كلها الاول ونحط نص المكرونه وبعدين اللحمه وبعدين مكرونه النص الباقى واخر شى باقى البشامل وبجبنه او بدون
ونحطها فى فرن حامى من تحت ربع ساعه بس ولو الوش ماكان احمر نولع الشوايه 3 دقايق وبالهنا حبيبتى
وممكن لو تحبى البشامل يطلع لونه بينك حطى فيه بعد ما يخلص معلقه صلصه تلوين بس

دى طريقتنا احنا المصريين يارب تعجبك

اول مره اسمع انو يتحط لون انا سافرت مصر كتير واكلت عند مصريين بس كانت نفس شكل مكرونتى

تسلمى على المعلومات وعلى مروررررك ياعسب جربي طريقتى اللحمه بس الصلصه والزعتر اطعم
__________________
ياررب ارح قلبي وعوضني خير