شوفي غاليتي
المفروض ان الفلافل لا يكون بها ماء نهائيا
و انا عن تجربة بعد خلط المكونات كلها و حفظها بالفريزر
اطلعها تفك التجميد و اضع الجزء المراد اعداده في الخلاط
و اضيف قليل من بيكربونات الصوديوم
و علي طول علي المقلاه الساخنة
و لو تفضليها ناضجة من الداخل
بللي يدك بالماء و ابدئي بتشكل الخليط علي هيئة اقراص مبططة و تقلي في زيت ساخن
جربي الطريقة و ان شاء الله تنجح معكي
و تكون مقرمشة
لابد من تصفيتها من الزيت جيدا
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010