منتدى عالم الأسرة والمجتمع - عرض مشاركة واحدة - مكرونة نوران الخطيرة , اتفضلوا أول دروسي(صور)
عرض مشاركة واحدة
قديم 25-06-2008, 02:39 AM
  #22
ام من شبرا
عضو متألق
 الصورة الرمزية ام من شبرا
تاريخ التسجيل: Feb 2007
المشاركات: 983
ام من شبرا غير متصل  
بسم الله ما شاء الله
تسلم ايديكى يا نوران
شكل الطبق يفتح النفس فعلا و يجوووووووووووووووع
صراحه كان لى تعليقات بس لما كملت قراية الردود لقيت الاخوات سبقونى فيها
زى موضوع البايركس ما يتوضع على نار مباشره ( حرصى حبيبتى على نفسك )
كمان تشقير الباشاميل المقصود بيه زى المكرونه الباشاميل اللى فى الفرن
يعنى تفردى الباشاميل على الوجه و تضربى بيضه و تضعيها الى الباشاميل و تدخلى الفرن لغاية ما الوجه يحمر و ممكن تشغل الشوايه على طول

كمان كنت عايزه اقول انه ممكن تكون صدور فراخ مسلوقه و مقطعه صغير بديل للنقانق
انا كمان موسوسه حبتين من ناحية هذه الاصناف النقانق – اللانشون – البلوبيف ...

اجتهادك اكثر من رائع و شرحك وافى جدا
ربى يوفقك و يسعدك
__________________