Cook A Chicken Curry In Ten Minutes
المقادير
45 مللي زيت او 3 ملاعق طعام ( زيت زيتون )
عدد 1 بصلة متوسطة
عدد 2 فص ثوم
عدد 1 قرن فلفل حار
عدد 400 جرام فراخ فيليه صدور
1/2 م / ص كمون
1/4 م / ص كركم
1/4 م / ص كسبرة
1/4 م /ص جرام ماسلا

او 1 م /ص معجون الكاري
1/4 م / ص ملح
1 م/ص صلصة طماطم او (5 مللي )
30 مللي كريمة او 3 ملاعق طعام
اعادة للمقادير
الادوات المطلوبة
ملعقة صغيرة
ملعقة طعام
2 لوح تقطيع
سكينة كبيرة
سكينة صغيرة
طاسة غير لاصقة
ملعقة خشبية
الطريقة
نقطع البصل
نقطع الثوم حلقات
نتقطع الفلفل حلقات
في حالة الرغبة في زيادة الفلفل
يفتح و نزيل منه اكبر قدر من البذور
نقطع صدور الدجاج
تحمير البصل
نضع الزيت 3 ملاعق في الطاسة علي نار متوسطة
نضع البصل و يترك علي النار لـ 1 دقيقة فقط
نضع الدجاج الفيليه علي البصل
يترك علي النار مع التقليب لمدة 6:5 دقائق
نضع الثوم و الفلفل الحار
و يقلب لمدة من 3:2 دقيقة
نبدا بوضع التوابل
نضع الملح
نضع الكركم
نضع الكمون
نضع الكسبرة
و نقلب
نضع باقي المنكهات
نضع صلصة الطماطم
نضع جرام ماسالا
و نقلب
نضع الكريمة و نقلب
نختبر نضج الدجاج
و يقدم
تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010